Thursday August 15, 2019

Time Zone: IST/Dublin
10:00 AM
10:00 AM
  • Fanzines now!
  • CCD - Wicklow Hall 2B [Capacity 190]
  • 10:00 AM  -10:50 AM  | 50 minutes
  • Panel
    FandomFanzines
10:30 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
  • Romancing the undead
  • CCD - Liffey Room-2 [Capacity 120]
  • 11:00 AM  -11:50 AM  | 50 minutes
  • Panel
    RomanceVampiresMonstersParanormal Romance
11:30 AM
11:30 AM
  • Pulsars
  • Point Square - Odeon 1 [Capacity 400]
  • 11:30 AM  -12:20 PM  | 50 minutes
  • Presentation
    Guest of HonourPhysicsAstronomyAstrophysics
Prof Jocelyn Bell Burnell
Participant
University of Oxford
Visitor
Vincent Docherty
Potential
Brother Guy Consolmagno
Potential
Vatican Observatory
Director
Maeve Clancy
Participant
Artist
12:00 PM
12:00 PM
  • Welcome to Worldcon
  • CCD - Wicklow Room-3 [Capacity 70]
  • 12:00 PM  -12:50 PM  | 50 minutes
  • Panel
    Guest of HonourWorldconConventions
12:30 PM
12:30 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • YA in translation
  • CCD - Liffey Room-2 [Capacity 120]
  • 1:00 PM  - 1:50 PM  | 50 minutes
  • Panel
    Young AdultInternationalTranslated Works
  • Evolution of fanzines
  • CCD - Wicklow Room-1 [Capacity 90]
  • 1:00 PM  - 1:50 PM  | 50 minutes
  • Panel
    FandomGuest of HonourFanzinesFan History
  • Ear wyrms
  • CCD - Wicklow Hall-1 [Capacity 190]
  • 1:00 PM  - 1:50 PM  | 50 minutes
  • Presentation
    MusicHistory
  • DC: TV vs film
  • CCD - Wicklow Hall 2B [Capacity 190]
  • 1:00 PM  - 1:50 PM  | 50 minutes
  • Panel
    FilmGuest of HonourTelevisionSuperheroes
1:30 PM
1:30 PM
2:00 PM
2:00 PM
2:30 PM
2:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
Diane Duane
Participant
The Owl Springs Partnership
Writer
3:30 PM
3:30 PM
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
  • Manga book swap
  • CCD - Liffey Room-2 [Capacity 120]
  • 5:00 PM  - 5:50 PM  | 50 minutes
  • Fan Chat
    MangaRecommendations
5:30 PM
5:30 PM
6:00 PM
6:00 PM
6:30 PM
6:30 PM
7:00 PM
7:00 PM
  • Superfight: anime
  • CCD - Liffey Room-3 [Capacity 50]
  • 7:00 PM  - 7:50 PM  | 50 minutes
  • Quiz/Gameshow
    AnimeFunGame Show
7:30 PM
7:30 PM
8:00 PM
8:00 PM
8:30 PM
8:30 PM
9:00 PM
9:00 PM
  • Horse sense
  • CCD - Liffey Hall-2 [Capacity 250]
  • 9:00 PM  - 9:50 PM  | 50 minutes
  • Panel
    WorldbuildingAnimals
10:00 PM
10:00 PM